Top

Mou-te en vehicle sostenible

---

Xarxa punts de recàrrega elèctrica

En aquest mapa desenvolupat per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) pots veure la ubicació dels punts de recàrrega elèctric que hi ha Catalunya, tant dels que estan actualment en funcionament, com dels que ho estaran pròximament. Cada estació pot disposar de més d’un punt de recàrrega (endoll), que és la xifra total que pots visualitzar clicant a cada icona del mapa.

Si la vostra entitat disposa d’un punt de recàrrega d’accés públic que no hi apareix, us preguem que ens feu arribar la localització del punt de recàrrega, dades i si és possible, una fotografia a través de l’adreça de correu electrònic: mobilitat.eficient.icaen@gencat.cat.

Xarxa punts de recàrrega GNV

En aquest mapa de GASNAM pots veure la ubicació de les estacions de recàrrega de Gas Natural Vehicular que s’han detectat a Catalunya, tant de GNC com de GNL. Cada ubicació pot disposar de més d’un punt de recàrrega de diferents tipologies, pots visualitzar els detalls de l’estació clicant a cada icona del mapa.

Si la vostra entitat disposa d’un punt de recàrrega d’accés públic que no hi apareix, us preguem que ens feu arribar la localització del punt de recàrrega i si és possible, una fotografia a través de l’adreça de correu electrònic: mobilitat.eficient.icaen@gencat.cat.